Enuresis en adolescentie

Hvordan er DryNites anderledes?

Når et barn på 3-4-5 år endnu ikke er tør om natten, så er det nærliggende for de fleste bare at fortsætte med den ble, de kender. Men rigtigt mange oplever også, at de simpelthen ikke fungerer. De er bløde og lækre, men de er designet til små børn og er derfor ofte tykke og med en sugekerne, der er tilpasset et mindre barn.

DryNites er designet til større børn

Det er her, DryNites har sin styrke! Vores natunderbukser har en pasform, der er udviklet til større børn. De er meget tyndere end almindelige bleer, så de ligner underbukser – og dit barn kan have dem på under nattøjet uden at det kan ses.

Smart design indeni

Med DryNites har vi også taget hensyn til, at drenges og pigers kroppe er forskellige, og derfor er selve natunderbuksen også designet forskelligt indeni, så de bedst muligt opsuger urinen. Sugekernen ligger foran på drenge-udgaven og længere nede mellem buksebenene på pige-udgaven.

Smart design udenpå

De færreste større børn har lyst til at have ”ble” på – derfor kalder vi DryNites for natunderbukser. Og i stedet for små, nuttede elefanter og blomster, fås de med enten Spiderman og Thor eller Klokkeblomst på de mindste størrelser (3-5 år og 4-7 år).

Kender du DryNites Bedmats? Du kan læse mere her .

januar, 2023

Tags: , , ,

Anbefalet artikel

DryNites®Produkter

Find det rigtige produkt til dit barn
Absorberend nachtondergoed voor jongens

DryNites® Natunderbukser (Natbleer)

Se Produkter
Absorberende matrasbeschermer

DryNites® Bed Mats (Engangunderlag)

Se Produkter