Hoe maak ik een matras schoon na een bedplas?

Tal med din sundhedsplejerske

Mange forældre ved ikke, at de altid kan kontakte deres sundhedsplejerske, også længe efter de sidste besøg i hjemmet i forbindelse med barslen. Din kommunes sundhedsplejersker har ansvaret for børnene helt op til de er 16 år. Sundhedsplejerskerne kører typisk i teams og besøger barslende mødre, institutioner, SFO’er og fritidshjem og har også kontortid på kommunens skoler.

Sundhedsplejersken har masser af erfaring

Sundhedsplejerskerne er ofte i kontakt med børn med inkontinens, og du kan altid kontakte hende for en snak og lidt hjælp. Er der udfordringer i forhold til børnehaven/SFO’en, så kan hun være jeres mellemmand i forhold til at få afstemt forventninger og aftaler med pædagogerne, og på skolen kan hun hjælpe i forhold til aftaler med lærerne i forbindelse med lejrskoler og regler om toiletbesøg i timerne.

En del af forløbet i at blive tør om natten handler også om at få trænet gode og regelmæssige drikke- og toiletvaner i løbet af dagen, og det kan af og til give udfordringer i forhold til skolens regler.

Få hjælp via Aula eller kommunens hjemmeside

Hvis du gerne vil have en snak med en sundhedsplejerske, så kan du enten finde hendes kontaktoplysninger på Aula (hvis dit barn er startet i skole) eller via kommunens hjemmeside (oftest under fanen ”Sundhedsplejen”).

P.S. Sundhedsplejersken på dit barns skole har formentlig modtaget vores Skolepakke med prøver på DryNites og bogen ”Magnus tisser i sengen”. Så hun vil være klædt godt på til en snak med dig og dit barn.

Vil du læse bogen ”Magnus tisser i sengen” med dit barn, så kan du downloade den her.

januar, 2023

Tags: , , , ,

Anbefalet artikel

DryNites®Produkter

Find det rigtige produkt til dit barn
Absorberend nachtondergoed voor jongens

DryNites® Natunderbukser (Natbleer)

Se Produkter
Absorberende matrasbeschermer

DryNites® Bed Mats (Engangunderlag)

Se Produkter