DryNites® Natunderbukser (Natbleer)

DryNites natunderbukser består af 5 lag, som hver har sin unikke funktion, for at give dit barn en behagelig og tryg nat.

Inderst består bleen af et blødt lag, som føles som bomuld mod huden. I siderne sidder der lækagebarrierer, som sikrer at urinen bliver inde i bleen. Det næste lag kaldes fordelingslaget; det sikrer at urinen transporteres ud i hele bleens længde, og medvirker til at bleen kan opsuge hvad der svarer til en fyldt blære.

Det midterste lag kaldes også sugekernen. Det består af et mix af bomuldsfibre og det, som kaldes SAM (Super Absorbent Material). SAM ser ud som små bitte kugler, og det er i dem urinen opsuges. Når kuglerne fyldes med væske, får de tekstur som gele – og det modvirker at urinen kan lække ud af bleen igen. Sugekernen omsluttes af et tyndt fiberlag, så materialerne ikke drysser ud. På drengevarianten ligger denne sugekerne lidt forskudt foran på bleen – på pigevarianten ligger sugekernen centreret mellem benene.

Uden på sugekernen ligger et tyndt lag folie, som sikrer at urinen ikke trænger ud af bleen – og yderst ligger et blødt lag, så bleen også føles rar på ydersiden.

Sidestykkerne er elastiske i hele bleens højde og sikrer, at den sidder godt og behageligt, ligesom et par underbukser.

 

Super Absorberende

Tilpasset til drenge og piger i forskellige aldersgrupper

Diskret

De tages på og af lige så nemt som et par underbukser

Lydløse

Tynde og konstruerede i et lydløst materiale

Sammensætningen af vores blee

Sammensætning Hvilken rolle spiller de?
Polypropylen Sidebeklædning – Trækker væsken indad for at bidrage med et beskyttende lag mellem barnets hud og uheldene.
Superabsorbant (natriumpolyacrylat), træcellulosefibre, polyethylen og polypropylen Stødpude – Trækker væske indad og opsuger den for at holde barnets hud tør.
Af polypropylen og polyethylen påtrykt med blæk Ydre dække – Gør det muligt at holde væsken i natbleen og holde sengen eller nattøjet tørt.
Polyurethan, polypropylen, syntetisk gummi og blæk Bælte, sidebånd og lårelastikker – Føjer sig komfortabelt efter barnets krop.
Klæbestykker Limen holder de enkelte bledele sammen.

Gå til toppen