Om at sove ude

Dette indhold hjalp mig
5

I Stock _000034083952Large

I takt med at dit barn bliver ældre kommer der flere og flere situationer, hvor dit barn skal overnatte ude. Det kan være hos en kammerat eller med skolen eller fodboldklubbe, eller det kan være at I skal på ferie sammen. Sengevæder-børn vil ofte være meget uvillige til at sove andre steder end hjemme, og vil være frygteligt bange for at tisse i sengen og skabe opmærksomhed og ulejlighed. Sengevædning kan være et frygteligt ”socialt handicap” for børn, som de skammer sig over og nægter at tale om.

At acceptere eller opmuntre til at blive hjemme er dog ikke en god idé og kan til og med være skadeligt for deres sociale udvikling. Mind dem om, at de IKKE er alene, der er mange der har samme problem.

Tag en snak med lægen om problemet, og – med dit barns tilladelse – indvi en voksen i problemet, så der kan tages hånd om dette, når du ikke er i nærheden.

DryNites® natunderbukser er meget anvendelige på overnatninger uden for hjemmet. Læg en DryNites® i soveposen inden dit barn tager af sted, de kan nemt tages diskret af og på i soveposen.

Gå til toppen