Gode vaner

Dette indhold hjalp mig
3

Når dit barn skal på skolerejse, overnatte hos en ven eller på forlænget weekend med bedsteforældrene, ønsker barnet, at det er fri til at gøre, hvad det vil. Helt uden bånd eller restriktioner. Her kan DryNites® hjælpe, indtil barnet er vokset helt fra sengevædning. DryNites® Natbukser giver barnet mulighed for at være uafhængig og tryg, og sørger samtidig for, at sengetøjet er rent og tørt, så dit barn kan få en god nats søvn.

 

 

DryNites® absorberende natbukser giver dit barn mulighed for at føle sig sikker, tør og glad igen. Det kan være med til at bryde den negative cirkel af bekymring og angst, som børn kan føle morgen efter morgen ved at vågne op med våde lagener og fugtig hud. 

Du kan være med til at gøre DryNites® til en normal del af dit barns daglige rutine ved at følge få enkle trin:

Gør plads til DryNites® Natbukser i barnets undertøjsskuffe - eventuelt ved siden af nattøjet. 

Du kan opmuntre dit barn til at tage DryNites® med, når der overnattes hos venner. Vis dit barn, hvordan det kan tage bukserne af og på samt hvor diskrete DryNites® er under tøjet. Husk at lægge plastikposer i tasken til brugte DryNites® om morgenen.

 

Her er nogle ting, som du kan pege ud for at opmuntre dit barn til at prøve DryNites®:

DryNites® Natbukser er mere behagelige end plastiklagner og kan tages af og på som almindeligt undertøj.

Vis dit barn, at DryNites® Natbukser netop er fremstillet til større børn og ikke som bleer til babyer.

Og endelig kan du fremhæve fordelen ved at vide, at når dit barn vågner om morgenen, vil det føle sig rent og tørt. Der vil ikke være nogen følelser af generthed eller frustration over at skulle skifte sengetøj om morgenen (eller midt om natten). 

Gå til toppen