Spørgsmål om DryNites®

Hvordan kan DryNites® Natbukser være en hjælp?

Selvom DryNites® Natbukser ikke kurerer sengevædning, giver de børnene selvtillid og bevarer deres følelse af privatliv og selvrespekt, indtil de vokser fra det. DryNites® Natbukser hjælper børnene til ikke at bekymre sig om sengevædning, får dem til at føle sig mere uafhængige og giver dem mulighed for at gøre de ting, som andre børn i deres alder gør.

Hvor kan jeg købe DryNites®?

DryNites® findes i bleafdelingen i de fleste supermarkeder. Noget af DryNites® sortimentet findes også på apoteket og i Matas. Klik på logoerne for at gå direkte til webshops, der sælger DryNites®.

Hvad er DryNites® lavet af?

DryNites® Natbukser har et blødt fugtafvisende yderdække, med både motiver til piger og drenge, så det ligner normalt undertøj. Indeni produktet er der et tyndt absorberende indlæg, som suger alt fugten fra huden. De har også lækagebeskyttelse, som beskytter hele natten. 

Hvilke størrelser findes DryNites® i?

DryNites® Natbukser fås i tre størrelser:

3-5 år 16-23 kg, 4-7 år 17-30 kg og 8-15 år 27-57 kg

Vil DryNites® virke med et ringeapparat?

DryNites® Natbukser vil virke med et ringeapparat, som har en sensor, der bruges indenunder undertøjet. Desværre vil det ikke virke med et ringeapparat, hvor sensoren er placeret på sengetøjet.

Fungerer DryNites® Natbukser sammen med enuresis-medicin?

DryNites® Natbukser er en sikkerhedsforanstaltning, mens lægen justerer medicindoseringen, så den passer til dit barns behov. Når lægen begynder at tage medicinen fra dit barn, er DryNites® en god sikkerhedsforanstaltning, indtil der er opnået et godt resultat.