Produkter

 

Hjælp til børn i en svær tid

DryNites® hjælper børn gennem en periode med sengevædning ved at give god og sikker beskyttelse hele natten. Det giver bedre nattesøvn til dit barn og dig.
Og fordi de er diskrete og ligner undertøj, vil børn føle sig trygge og bedre tilpas når de skal sove hjemme eller hos venner .

 
 

DryNites® natbukser

DryNites® natbukser kan tages af og på som normalt undertøj og er designet til at kunne bæres diskret under nattøjet. En tynd absorberende kerne, der trækker fugten væk fra huden, lækagebeskyttelse og fugt-tæt yderlag giver tilsammen god og sikker beskyttelse hele natten. Strækeffekt i siderne får bukserne til at slutte godt til kroppen, så dit barn er rent og tørt hele natten.


DryNites® natbukser ligner rigtigt undertøj med flotte design til både drenge og piger, specielt udvalgt af børn

 

Fås i 3 størrelser til drenge og piger

 

 

 
 

BedMats

Er et absorberende engangs-underlagen, der holder madrassen tør, når uheldet er ude. Det er en hjælp til alle, der tisser i sengen, og specielt udviklet med henblik på høj absorbering, beskyttelse og diskretion. 
Underlagenet lægges rundt om madrassen på tværs, under det almindelige lagen. Det kan absorbere op til 900 ml væske, er blødt på oversiden, så det er rart at ligge på og har en vandtæt membran på undersiden.


DryNites® BedMats har mange anvendelsesmuligheder:

 

  • Til lidt ældre børn, der tisser i sengen
  • Som supplement til små blebørn
  • I rejsesengen på ferie eller besøg
  • I forbindelse med pottetræning
  • Ved voksen-inkontinens
  • Ved menstruation